Varm tomatsalat

Varm tomatsalat
Sidst ændret:
Torsdag den 17. december, 2020 - 08:27
Beskrivelse

UHMMM.. EN LÆKKER VARM TOMATSALAT.

Er du vil med tomat og lækker ost????

Så tænker jeg denne salat er lige en salat du vil glæde dig til at smage.

Denne salat passer perfekt til kødet, fisken eller alene som en let aftensmad.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
400 g Tomater (blomme cherrytomater, ristet)
2 spsk Pinjekerner (ristet)
  Olivenolie (1 sjat, til stegning)
2 tsk Eddike (hindbær & peberrodeddike, alternativt balsamico/rødvinseddike)
2 tsk Honning
  Revet ost (f.eks. Castello havarti Aged)
  Ruccola (1 håndfuld)
  Spinat (1 håndfuld)
  Flagesalt (et nips)
Vejledning

Kom ruccola, spinat og masse af revet ost i en skål.

Lynsteg pinjekerner og cherrytomater i lidt olivenolie og flagesalt ved høj varme, til cherrytomater er ved at briste i skallen.

Kom eddike og honning ved og vend det godt sammen.

Hæld hele panden over i salat skålen og vend det sammen.

Top med til ekstra revet ost.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier