Træstammer

Den klassiske reste-kage fra bageren er populær hos både store og små. Få bugt med dine kagerester og få stillet din lækkersult på én og samme tid med denne lækre og nemme opskrift. Kagerester må aldrig smides ud, men i stedet fryses. Når du har en rest kage, kommes den i posen, og når den er fuld, er du klar til at lave træstammer eller romkugler.
Bland kagerester, marmelade, rom og revet marcipan sammen - gerne i en røremaskine eller foodprocessor.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad - pas på der ikke kommer vand i den.
Form massen til en lang pølse og sæt den til side.
Udrul marcipanen med en kagerulle, drys lidt flormelis på bordet for at undgå, at det hænger fast. Rul den tyndt ud, ca. 2 millimeter er passende.
Pak pølsen af træstamme-masse ind i marcipan og skær den i passende længder. Sæt dem evt. på køl ca. 30 min.
Dyp enderne på dine træstammer i smeltet chokolade. Sæt dem på køl, til de skal spises.
Velbekomme!



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.