Toastbrød med kikærte- og kastanjemel

Toastbrød med kikærte- og kastanjemel
Sidst ændret:
Onsdag den 24. februar, 2021 - 11:22
Beskrivelse

Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten.

Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 brød
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 20 minutter
Tid i alt
2 timer
Ingredienser
7 1⁄2 dl Vand
1 1⁄2 tsk Salt (Fint himalayasalt)
100 g Hirsemel (Braunhirsemel)
300 g Rismel
Vejledning

Rør loppefrøskallerne ud i vandet, og lad blandingen stå 20-30 minutter.

Det skal ikke piskes, bare blandes, det tager 2 sekunder.

Når tiden er gået, pisk da blandingen ved høj styrke i 3 minutter.

Tilsæt de andre ingredienser, og bland det godt sammen ved høj styrke et minuts tid, så der kommer godt luft i dejen.

Smør en brødform med smør eller olivenolie, og fyld blandingen i.

Glat den godt ud med en våd spatel.

Bag brødet ved 175 grader celsius varmluft i 75-80 minutter.

Kilde

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier