Sweet green bowl

Sweet green bowl
Sidst ændret:
Mandag den 4. maj, 2020 - 13:25
Beskrivelse

Sweet green bowl med bønnepasta og karry dressing. 

En anderledes og smagfuld pastasalat uden kød.

God til bĂĄde madpakken og til aftensmaden.

Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Hviletid
10 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
40 g Kikærter (fra dåse)
  Salt og peber (samt evt. lidt paprika)
40 g salat (mix)
40 g Radiser
  Opskriftsgruppe (Dressing)
120 g Hytteost (1,5 %)
2 tsk Karry
  Salt og peber (1 knivspids af hver)
Vejledning

Sæt ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl kikærterne i koldt vand, og dup dem tørre med køkkenrulle.

Fordel dem pĂĄ en bageplade med bagepapir, og krydr med salt, peber og evt. lidt paprika.

Bag dem i ovnen ved varmluft på 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er sprøde.

Kog kartoflerne i vand, til de er møre, og lad dem køle af.

Skær dem i mundrette bidder og steg dem af på panden i lidt olie i et par minutter.

Skyl salatmix, radiser, bønnespirer og edamamebønner, og skær det hele i passende størrelse.

Kog pastaen efter anvisningen pĂĄ pakken.

Bland hytteost med karry, salt og peber efter smag.

Bland salaten, og server med karrydressingen.

Noter

Fotos: Line Falck

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier