fbpx ✅Svampesauce🍄med rødvin🍷 | opskrifter | GastroFun.dk

Svampesauce med rødvin

Svampesauce med rødvin
Sidst ændret:
Onsdag den 9. september, 2020 - 11:19
Beskrivelse

MUMS, DEN BEDSTE SVAMPE-RØDVINSOVS.

Er sovs ikke bare lækkert?

Hvis du er sovse-elsker ligesom jeg, vil jeg anbefale denne sovs.

Den passer nærmest til alt slags kød, især rødt😋

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
200 g Svampe (brune - i tynde skiver)
  Kantareller (En stor håndfuld - kan udelades)
2 spsk Smør
1⁄2 Rødvin (1/2 flaske - cirka 375 gram)
4 tsk Timian (flydende - alternativt 6 kviste frisk timian)
1⁄2 l Fløde
1 tsk Sukker
1 Hønsebouillon (alternativt en grønsagsbouillon)
Vejledning

Smelt smørret på en pande.

Svits svampene, så de tager farve.

Når svampene har taget farve, hældes rødvinen ved.

Kog vinen helt ind i svampene.

Når rødvinen er kogt ind, hældes fløde i efterfulgt af bouillon og sukker.

Smag til med salt og peber.

Svampesauce med rødvin

Noter

*Jeg laver helst denne sovs i god tid, så den kan få lov, at simre og trække en masse smag til sig.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Rødvinssovs
Opskrift
Per Asmussen
Rødvinsglace
Opskrift
Per Asmussen
Hovski-sauce-ski
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier