fbpx Surdej til rugbrød | opskrifter | GastroFun.dk

Surdej til rugbrød

Surdej til rugbrød
Sidst ændret:
Mandag den 14. oktober, 2019 - 07:37
Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
48 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tid i alt
2 timer, 3 minutter
Ingredienser
200 g Rugmel
1 tsk Groft salt
Vejledning

Bland kærnemælk, rugmel og salt sammen i en skål. Og lad det stå overdækket med alufolie ved stuetemperatur i 3dage.

Her efter er surdejen klar til brug. 

Se opskrift på hjemmelavet rugbrød her.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Surdejsrugbrød
Opskrift
Per Asmussen
Surdejsbrød
Opskrift
Anette
Rugbrød uden surdej
Opskrift
Anette
Øllebrød med æggesnapscreme
Opskrift
fadlsforlag