Sukkerfri brownie

Sukkerfri brownie
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 12:53
Beskrivelse

På under 30 minutter kan du lave en vellykket brownie, hvor sukkeret er erstattet af dadler.

Nøglen til at få et vellykket brownie-resultat, er at få konsistensen så ensartet, som overhoved muligt.

Sukkerfri brownie

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
300 g Dadler
200 g Smør
4 Æg
5 spsk Kakao
200 g Hvedemel
1 knsp Salt
Vejledning

1.Blend dadler, smør og æg til konsistensen er ensartet.

2.Tilsæt kakao, hasselnødder og salt og blend grundigt.

3.Tilsæt hvedemel lidt efter lidt under blendning.

4.Når kagedejen er så ensartet som du kan få den, er den klar til bagning.

5.Bag brownien ved 200 graders normal varme i 15-20 minutter, afhængig af kagens tykkelse.

Velbekomme!

Sukkerfri brownie

Kilde

Følg os på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier