fbpx Stegt flæsk | opskrifter | GastroFun.dk

Stegt flæsk

Stegt flæsk
Underrubrik
stegt flæsk lavet på hjemmelavet bacon
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:54
Beskrivelse

Prøv at bruge din hjemmelavede bacon til stegt flæsk. Det smager fantastisk godt og er en super måde at give denne klassiske danske ret et ekstra løft på. 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
400 g Bacon (Hjemmelavet bacon i tykke skiver)
Vejledning

Skær din hjemmelavede bacon i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen.

Steg baconskiverne på panden ved middelhøj varme til de er gyldne og sprøde.

Hvis du ikke skal servere flæsket med det samme kan det holdes varmt i ovnen ved 150 grader. 

Stegt Flæsk

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier