Sprøde gulerodschips

Sprøde gulerodschips
Sidst ændret:
Fredag den 8. maj, 2020 - 08:52
Beskrivelse

Sprøde chips behøver ikke at være lavet af kartofler eller jordskokker. 

Vi hader madspild og derfor elsker vi ideen om at gulerodsskræller kan blive til lækre, sprøde chips - uden stor besvær.

Opskriften stammer fra bogen: "Skræl er ikke skrald".

Sværhedsgrad
Udbytte
30 gram
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
50 minutter
Tid i alt
55 minutter
Ingredienser
200 g Gulerod (Skræller)
2 spsk Rapsolie
Vejledning

Gulerodsskrællerne blandes med olie og salt.

Skrællerne fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir og sættes i ovnen ved 125 °C i ca. 45-50 minutter.

Husk at vende skrællerne undervejs, så de bliver bagt jævnt over det hele.

Når de er sprøde, tages de ud af ovnen og lægges på et stykke køkkenrulle.

Drys evt. med lidt ekstra salt.

Opbevares i en lufttæt beholder.

Kilde

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Skræl er ikke skrald", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier