Spinatpandekager AKA Rasmus Klumps livret.

Billede
spinat pandekage dejl
Udbytte
12 stk
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
2 Æg
3 dl mælk
150 g hvedemel (vurder selv konsistensen)
  tsk salt
  Spinat (En stor hånfuld )
1 spsk Olie (smags neutral )
  smør (til bagning)
Vejledning

Pisk ingredienserne godt sammen og tilføj spinaten. - Blend grundigt med en stavblender til alle spinatblade er findelt og du har en flot grøn og jævn dej.

færdigrørt dej

Jeg brugte stenformalet hvedemel i denne opskrift. Det gav en lidt grovere dej, da der er flere kimdele i. Super til aftensmaden. Kom evt havregryn i hvis du ønsker en grovere dej.

Jeg foretrækker en forholdsvis tynd dej der flyder godt ud og giver en tynd pandekage. 

 

Jeg fyldte pandekagerne med orientalsk inspireret lynret med fint skåret kyllingebryst, og let sauterede grøntsager, smagt til med en mangochutney, og toppet med frisk mango. 

 

Sauterede grøntsager og kylling

   

Pandekage med fyld

  

 

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier