Spinat wrap

Spinat wrap
Underrubrik
med laks. æble og rødløg
Sidst ændret:
Fredag den 1. maj, 2020 - 10:06
Beskrivelse

Enkel ret, der er rig på omega 3 og sunde fedtstoffer fra både æg og laks.

Her har vi også brugt æble og rødløg som fyld.

Det knaser lækkert og giver både en lidt sød, syrlig og stærk smag.

Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Wrap)
4 Æg
100 g Spinat
  Olie (til stegning)
  Opskriftsgruppe (Fyld)
50 g Æble
25 g Rødløg
  Opskriftsgruppe (Dressing)
50 g Skyr
1⁄2 tsk Citronskal (lidt - revet)
10 g Purløg
Vejledning

Blend æg og spinat.

Hæld det på en mellemvarm pande smurt med lidt olie.

Sørg for at fordel massen på hele panden, og steg, til den er stivnet til en wrap.

Tag wrappen af panden, og lad den køle ned.

Skær æble og rødløg i tynde skiver.

Bland skyr, citronskal og -saft og purløg sammen i en skål.

Fordel al fyldet på wrappen, rul den sammen, og server.

Noter

Fotos: Line Falck

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier