Soyamarineret svinemørbrad

Soyamarineret svinemørbrad
Beskrivelse

Et tvist på en god klassiker, på grillen såvel på panden.

Prøv med en soyamarineret svinemørbrad.

Udbytte
1 stk
Foreberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
2 timer, 30 minutter
Ingredienser
2 dl Soya
1 fed Hvidløg
10 g Smør (eller olie til stegning)
Vejledning

Afpuds mørbraden for hinder og fedt.

Knus hvidløget med bagsiden af en kniv.

Kom den afpudsede mørbrad op i en pose, sammen med Soya og hvidløg.

Lad mørbraden marinere i 1-2 timer på køl.

Tag svinemørbraden ud af køleskabet cirka 30 minutter inden den skal steges, så mørbraden ikke er kold når den skal steget.

Varm en pande (eller grill) op, og kom en klat smør på panden og skrue ned på middel varme.

Tag svinemørbraden ud af posen og lad den dryppe lidt af og fjern eventueller hvidløg der sidder på mørbraden endnu.

Steg svinemørbraden på alle sider i 5-7 minutter cirka, afhængig af hvor tyk den er.

Svinemørbraden er færdig, når du kan klemme om den og den føles fast men ikke hård.

Lad svinemørbraden hvile 5-7 minutter på et spækbræt inden den skæres.

Skær og servere din Soya marineret svinemørbrad med nye kartofler og sommergrønt eller med hjemmelavet pasta. Giv fantasien frit spil.

Noter

Denne udgave blev serveret med en salat med rød spidskål, rosmarin og gulerødder samt polenta fritter og ovnstegte majs.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier