Sous vide FlankSteak.... Sådan gør du

Sous vide FlankSteak.... Sådan gør du
Sidst ændret:
Torsdag den 10. december, 2020 - 14:14
Beskrivelse

Flanksteaken er for mange en grill-klassiker, der hører sommersæsonen til. I denne opskrift får du en flanksteak tilberedt sous vide, hvilket sikrer kødets saftighed, smag og mørhed - og så kan du tilmed tilberede den året rundt. 

Vores variant af flank steak tilberedt sous vide er marineret med rapsolie, hvidløg, rosmarin og persille. 

Er du ny ud i sous vide-verdenen? Bare rolig, vi forklarer processen og giver dig herunder en udførlig gennemgang trin for trin. 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
2 timer, 5 minutter
Tid i alt
2 timer, 10 minutter
Ingredienser
2 spsk Olie (Rapsolie)
  Krydderurter (Rosmarin og persille)
2 fed Hvidløg
  Smør (Til stegningen)
Vejledning

Skold hurtigt dit hvidløg, frisk rosmarin og persille under kogende vand.

Hak det fint og bland det sammen med olien i bunden af en vakuumpose.

Læg din flanksteak ned i posen og massér olieblandingen godt rundt.

Vakuumpak posen og tilbered kødet sous vide/vandbad i 2 timer ved 54 grader.

Tag kødet ud af posen og dup det værste fugt af med køkkenrulle.

Varm en pande op på maksimal varme og når den er rygende varm, tilsæt da smør og herefter din flanksteak.

Brun det i cirka 30 sekunder på hver side og tag det af panden.

Skær kødet i tynde skiver, skråt udad fra dig selv. Det skal skæres på tværs af kødfibrene. 

Se hele videoen med processen herunder:

Noter

Er du mere til en grillet udgave af flanksteak, så har vi en opskrift her.

 

Kilde

Følg min kanal på Youtube her.

Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier