Sous Vide Crispy Pork Belly

Lækre gyldne Crispy Pork Bellies
Underrubrik
Nemt!
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 12:32
Beskrivelse

Lækre og sprøde små hapsere af mør og saftig ribbensteg med de sprødeste svær.

Jeg vil anbefale at købe krogmodnet duroc ribbenssteg, så bliver det ekstra godt - jeg har købt det ved www.Steak-Out.dk

Sværhedsgrad
Udbytte
8 stk.
Forberedelsestid
24 timer, 35 minutter
Tilberedelsestid
24 timer, 35 minutter
Tid i alt
49 timer, 10 minutter
Ingredienser
1 Ribbenssteg (Jeg anbefaler krogmodnet duroc)
3 tsk Havsalt
4 dl Olie (smagsneutral)
Vejledning

Tænd din Sous Vide på 60 grader.

Vakumer stegen, smid den i Sous Viden i 24 timer.

Når de 24 timer er gået tages stegen op og duppes tør, derefter skal den gnubbes med rigeligt groft salt på sværene, og derefter sættes den frit på en rist i køleskabet i yderligere 24 timers tid.

Årsagen til dette er, at hvis den tilberedes direkte fra Sous Vide, ville kernen kommer langt over de 60c som vi ønsker, før sværene bliver sprøde. Derudover gør saltet, og den kølige luft i køleskabet, at sværene tørre ud og bliver SUPER sprøde.

Herefter skæres ribbensstegen ud i små mundrette hapsere.

Der tændes for en dyb pande på middel varme, og fyldes rigeligt med rapsolie i, 2-4 dl.

Når panden er gennemvarmet kommes de på panden. Jeg gav mine omkring 10 minutter, husk at vend dem engang imellem - men de skal primært have på siden med sværene, indtil sværene og resten af hapserne er pæne, sprøde og gyldne (se mit billede).

God appetit og god fornøjelse.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier