Smørstegt Spidskål.... Sådan gør du

Smørstegt Spidskål.... Sådan gør du
Beskrivelse

Spidskål smager godt både stuvet, rå, stegt, i ovn, grillet og dampet. Derudover kan den anvendes i utrolig mange retter - både som ingrediens i opskriften og som tilbehør til fx et stykke kød. Spidskålen har tilmed et meget højt indhold af C-vitamin.

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
1 minut
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
36 minutter
Ingredienser
20 g Smør
2 spsk Citronsaft
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Del spidskålet i 2 dele på langs og fjern de yderste blade.

Smelt smør på en stor, tykbundet pande.

Når smørret er næsten smeltet lægges de to dele spidskål på panden med indersiden nedad.

Efter 2 minutter hældes halvdelen af citronsaften i panden og kødet krydres med salt og peber.

Vend spidskålet og hæld resten af citronsaften i og krydr igen med salt og peber.

Skru ned på lavt blus og lad det stege/simre i 30 minutter.

Kålet er nu klar til servering.

Skær det i skiver og server straks.

Server f.eks. med koteletter i bbq sauce.

Se hele min video herunder:

Noter

Følg min kanal på Youtube her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier