fbpx Sauce Bearnaise i ovn 🔥 | opskrifter | GastroFun.dk

Sauce Bearnaise i ovn

Sauce Bearnaise i ovn (c)HOUNÖ
Sidst ændret:
Onsdag den 3. april, 2019 - 10:21
Beskrivelse

Bearnaise sauce lavet i en kombi ovn. Den her Sauce Bearnaise er lavet i danske HOUNÖ ovne, som vi har fået denne opskrift fra.

De er innovative indenfor kombiovne og har bevist at man kan lave ting deri som man ikke tidligere troede var muligt. 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
32 minutter
Ingredienser
35 g Vand
4 g Salt
125 g Smør
3 Estragon (Kviste)
Vejledning

Bland vand, bearnaiseessens og æggeblommerne i en vakuumpose.

Skær smørret i mindre stykker (cirka 1,5 x 1,5 cm) og kom det i posen.

Varm din HOUNÖ kombiovn op og tilbered det på følgende måde:
 

  • 65 grader celsius - 1 minut.
  • Indsæt vakuumposen (hvilket giver en alarm når du åbner lågen).
  • CombiSmart - 65 grader celsius - 100 % Fan speed (blæser hastighed) - 100 % humidity (luftfugtighed/damp) - 25 minutter.

 

Efter turen i ovnen skal posens indhold i en høj og smal kalender/cylinder og stavblendes.

Hak dine estragonblade groft og kom dem i saucen.

Noter

Hvis du erstatter bearnaise essensen med hvidvin og citronsaft (og undlader estragonen til sidst), så har du en klassisk Sauce Hollandaise.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
x