Salat med edamamebønner, spidskål og mango

Salat med mango og asparges
Sidst ændret:
Mandag den 28. december, 2020 - 12:01
Beskrivelse

Farverig og asiatisk inspireret salat der tager 5 minutter at lave.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Ingredienser
100 g Spidskål
20 g Sesamfrø (Mørke)
1⁄2 pk Edamamebønner ((Soyabønner))
1 spsk Citronsaft
Vejledning

Bønnerne overhældes med kogende vand, for derefter at trække i 5 minutter.

Spidskålen og forårsløget snittes helt fint.

Skær mangoen i små firkanter på cirka 1 x 1 cm.

Vend det hele i citronsaften og smag evt. til med olivenolie eller mere mango.

Anret det hele sammen i en skål og det er klar til servering.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier