fbpx ✅Saftig og sprød kylling | opskrifter | GastroFun.dk

Saftig og sprød kylling

Saftig og sprød kylling
Sidst ændret:
Fredag den 19. juni, 2020 - 09:35
Beskrivelse

Nogle gange må man godt😅 dette var en af dagene:

Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!

I får her opskriften og så kan jeg kun anbefale at prøve det af 👌

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
1 time
Ingredienser
400 g Kyllingeinderfilet (cirka)
2 fed Hvidløg
2 tsk Paprika
1⁄2 tsk Chilipulver
1⁄2 tsk Cayennepeber
  Mel (til panering)
  Æg (til panering)
  cornflakes (til panering)
Vejledning

Kærnemælk, krydderier og presset hvidløg blandes, hvorefter kyllingen lægges i.

Kyllingen stilles nu på køl i minimum en halv time, dog gerne op til otte timer.

Kyllingen skal paneres, først i mel, herefter æg og til sidst cornflakes.

Kyllingen lægges på en bageplade og tilberedes i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.

Noter

TIP: for ekstra sprødhed kan kyllingen evt. friteres.

Kilde

Følg mig på Instagram her

Læs også
Kyllingelår
Opskrift
Agervig
Fried Chicken
Opskrift
Per Asmussen
Southern fried chicken
Opskrift
Muusmann Forlag
Japansk fried chicken
Opskrift
Gyldendal
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier