Rösti med røget laks

Dejlig simpel og dejlig ret.
På kort tid til at kan du trylle lækre små kartoffelrøstis frem og kombinere dem med den sikre vinderblanding: kapers, røget laks, rødløg og creme fraiche.
Den kan bruges til alt lige fra en hors d'oeuvres, forret, snack eller som en del af en tapas anretning.
Riv kartoffel og løg groft.
Læg dette i et klæde og pres væden ud.
Hæld det efterfølgende i en skål og bland æg og fløde i.
Tilsæt salt og peber.
Steg 7-8 små rösti i olien på en mellem varm pande.
Læg lidt spinat ovenpå röstien, efterfulgt af laks, en lille klat cremefraiche og afpynt med rødløg og kapers.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.