Rodfrugt kage

Lækker rodfrugtskage med gulerødder og rødbeder og en lækker frosting.
Vi har opskriften fra bogen: "Vild med rødder", skrevet af forfatterne: Marie Melchior & Betina Hastoft.
Tænd ovnen på 180 °C.
Skræl gulerødderne og de gule beder, og riv dem på et rivejern.
Pisk æg og sukker med en håndmikser, til det er hvidt og skummende. Rør olie, mel, bagepulver, kanel og de revne rodfrugter i. Rør dejen godt sammen.
Hak nødderne groft og vend dem i dejen.
Hæld dejen i en springform (ca. 22 cm i diameter) med bagepapir. Bag kagen i ca. 40 minutter. Test, om den er gennembagt med en bagenål. Afkøl kagen på en bage rist.
Når den er kold, pyntes den med frosting.
Smør, flødeost, flormelis og vaniljesukker røres sammen, til det er blødt og cremet. Smør frostingen ud over kagen i et tykt lag og pynt med hele pekan - eller valnødder på toppen.