Ribbensteg sous vide

Ribbensteg sous vide
Beskrivelse

Dejlig lækker ribbensteg tilberedt sous vide. Det tager længere tid at lave ens steg ved hjælp af et vandbad, men jeg lover dig at det er umagen værd.

Udbytte
6 Portioner
Foreberedelsestid
6 timer, 10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
6 timer, 30 minutter
Ingredienser
Vejledning

Start at tjekke om alle sværene er skåret langt nok ned. Hvis ikke, så brug en skarp kniv til at sørge for at de er ridset lige langt ned alle steder.

Gnid sværene ind i salt også ned i mellem dem. 

Krydr kødsiden med salt og peber bagefter.

Vakuumpak køddet og placer det i dit sous vide/vandbad.

Tilbered kødet i 6 timer ved 62 grader.

Efter de 6 timer tages kødet ud af posen.

Gem skyen fra posen, det er ren kærlighed til til sovsen ;-)

Tør stegen godt og salt den grundigt.

Sæt det på en rist i ovnen og giv ovnen fuld skrald og grill...

Hold øje med den, pludselig går det stærkt.

Sværene skal begynde at boble, så bliver de sprøde.

Skær i skiver med 2 svær på og server straks.

Se hele min video her:

Noter

Følg min Youtube kanal her.

Source

Vil du selv i gang med sous vide?

•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge SousVide.dkImerco.dkSkousen.dkKitchenOne.dkeller KitchenTime.dk.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier