fbpx ✅Rawcake🍫 | opskrifter | GastroFun.dk

Rawcake

Rawcake
Sidst ændret:
Fredag den 27. december, 2019 - 09:00
Beskrivelse

Lækker rawcake med chokolade og masser af varme krydderier.

Kagen skal ikke bages og er sågar vegansk, samt laktose- og mælkefri.

Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10". Bogen er skrevet af Alice Apel Hartvig & Majbritt L. Engell og de skriver følgende om opskriften: "God som børnevenlig snack".

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stk.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Bund)
200 g Mandler
50 g Havreklid
  Appelsinskal (skallen fra ½ appelsin)
100 g Abrikoser (tørret)
1 tsk Sukker
1 tsk Kanel
1 tsk Kardemomme
50 g Mørk chokolade (70-80 %)
  Vand (1/2 - 1 dl)
  Opskriftsgruppe (Topping)
  Appelsinskal (skallen fra 1 økologisk appelsin)
3 spsk Kokosolie
3 spsk Honning (flydende dansk honning)
  Opskriftsgruppe (Pynt)
  Bær (eller hyldeblomster - friske)
  Solbærsyltetøj (lidt)
  hakkede mandler (lidt)
Vejledning

Bund:

Blend mandler, havreklid, appelsinskal, abrikoser, sukker, krydderier, chokolade godt.

Tilsæt vand, og blend til en ensartet grov masse.

Læg bagepapir i en springform på 20 cm.

Fordel massen i formen.

 

Topping:

Blend ingredienserne, og fordel over bunden.

Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer.

 

Drys med friske bær, hyldeblomster, syltetøj eller hakkede mandler.

Kilde

Plus 40 minus 10

Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10"

Læs også
Alt om chokolade
Artikel
Redaktion
Laktosefri opskrifter
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier