fbpx ✅Rawcake🍫 | opskrifter | GastroFun.dk

Rawcake

Rawcake
Sidst ændret:
Fredag den 27. december, 2019 - 09:00
Beskrivelse

Lækker rawcake med chokolade og masser af varme krydderier.

Kagen skal ikke bages og er sågar vegansk, samt laktose- og mælkefri.

Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10". Bogen er skrevet af Alice Apel Hartvig & Majbritt L. Engell og de skriver følgende om opskriften: "God som børnevenlig snack".

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stk.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Bund)
200 g Mandler
50 g Havreklid
  Appelsinskal (skallen fra ½ appelsin)
100 g Abrikoser (tørret)
1 tsk Sukker
1 tsk Kanel
1 tsk Kardemomme
50 g Mørk chokolade (70-80 %)
  Vand (1/2 - 1 dl)
  Opskriftsgruppe (Topping)
  Appelsinskal (skallen fra 1 økologisk appelsin)
3 spsk Kokosolie
3 spsk Honning (flydende dansk honning)
  Opskriftsgruppe (Pynt)
  Bær (eller hyldeblomster - friske)
  hakkede mandler (lidt)
Vejledning

Bund:

Blend mandler, havreklid, appelsinskal, abrikoser, sukker, krydderier, chokolade godt.

Tilsæt vand, og blend til en ensartet grov masse.

Læg bagepapir i en springform på 20 cm.

Fordel massen i formen.

 

Topping:

Blend ingredienserne, og fordel over bunden.

Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer.

 

Drys med friske bær, hyldeblomster, syltetøj eller hakkede mandler.

Source

Plus 40 minus 10

Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10"

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Alt om chokolade
Artikel
Redaktion
Laktosefri opskrifter
Artikel
Redaktion