Rawcake

Lækker rawcake med chokolade og masser af varme krydderier.
Kagen skal ikke bages og er sågar vegansk, samt laktose- og mælkefri.
Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10". Bogen er skrevet af Alice Apel Hartvig & Majbritt L. Engell og de skriver følgende om opskriften: "God som børnevenlig snack".
Bund:
Blend mandler, havreklid, appelsinskal, abrikoser, sukker, krydderier, chokolade godt.
Tilsæt vand, og blend til en ensartet grov masse.
Læg bagepapir i en springform på 20 cm.
Fordel massen i formen.
Topping:
Blend ingredienserne, og fordel over bunden.
Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer.
Drys med friske bær, hyldeblomster, syltetøj eller hakkede mandler.
Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10"



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.