Pulled pork dry rub

Pulled pork dry rub
Sidst ændret:
Mandag den 7. december, 2020 - 20:19
Beskrivelse

Dry rub er en blanding af tørre smagsgivere (typisk krydderier, sukker og salt), der er med til at marinere dine retter. Den her blanding er god til pulled pork.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
1 minut
Tid i alt
3 minutter
Ingredienser
4 spsk Brun farin
2 spsk Paprika
1 spsk Groft salt
1 tsk Peber
1 tsk Aromat
1 tsk Løgpulver
Vejledning

Bland alle ingredienserne sammen i en skål.

Brug en gaffel eller et piskeris til at blande dem sammen med.

Farinen har lidt fugt i sig, så det er vigtigt at få det hele jævn fordelt.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier