Pisket smør

Pisket smør. Denne opskrift er super simpel og lynhurtig at lave, hvis du ikke "orker" at lave en Sauce Bearnaise eller andet lækkert til en stegt eller grillet bøf.
Sørg for at smørret har stuetemperatur, så tag det ud af køleskabet minimum 30 minutter før det skal laves (gerne 1 time).
Hak krydderurten, kværn peberet og pres saften ud af citronen.
Læg smørret i en stor skål og pisk det godt igennem med et piskeris. Det tager 4-6 minutter og der skal piskes hele tiden.
Tilsæt krydderurten, peberet, saltet og citronsaften.
Smørret er klar til servering.
Det kan bruges til at dyppe brød i eller tag en skefuld og læg det ovenpå et stykke rygende varmt stykke kød ved serveringen.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.