fbpx 🔥🥩Peberbøf | opskrifter | GastroFun.dk

Peberbøf

Peberbøf
Underrubrik
Steak au poivre vert
Sidst ændret:
Fredag den 1. november, 2019 - 13:47
Beskrivelse

Opskrift på den franske klassiker: "Steak au poivre vert" (Peberbøf), hvor de lækre syrlige peberkorn spiller perfekt sammen med det møre kød.

Vi har fĂĄet opskriften fra Michel Michauds bog: "Smagens Mester".

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Oksemørbrad)
  Madagaskarpeberkorn (Syltede og knust)
  Opskriftsgruppe (Pebersauce)
3 cl Cognac (3-4 cl)
5 cl Hvidvin
5 cl fond (Brun (5-6 cl))
5 g Smør
Vejledning

Bøf

Vend 1 skive oksemørbrad à ca. 200 g i knuste syltede, grønne Madagascarpeberkorn.

Steg 2-3 minutter på begge sider i smør på en sauterpande, tag op og læg tournedosen på en tallerken med et stykke stanniol over.

 

Sauce

Flambér panden med 3-4 cl cognac, tilsæt 5 cl hvidvin og reducér til næsten “tør pande”.

Tilsæt 5-6 cl fond brun (se side 42) og pisk op med 5 g smør.

Hæld saucen over tournedosen og servér straks.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Smagens Mester", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Højrebsbøf med pebersauce
Opskrift
Per Asmussen