Nænsom og hård tilberedning af pastinak. En tur i sous vide vandbadet i 1 time efterfulgt af hårdt varme på en pande eller grill.
Nænsom og hård tilberedning af pastinak.
En tur i sous vide vandbadet i 1 time efterfulgt af hårdt varme på en pande eller grill.
Vi har opskriften fra bogen: “GRØNT sous vide“, hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:
“Min favoritrodfrugt i al sin enkelhed”.
Antal: personer
Pastinak sous vide
Nænsom og hård tilberedning af pastinak. En tur i sous vide vandbadet i 1 time efterfulgt af hårdt varme på en pande eller grill.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 4 stk. Pastinak
- 2 tsk. Salt
- 3 fed Hvidløg
- 0.5 deciliter Olie smagsneutral
- 10 stk. Salvieblade
Sådan gør du
- Skræl og halvér pastinakkerne på langs. Skær ridser ind i skærefladen på pastinakkerne, og salt dem. Skær hvidløgsfeddene i skiver, og steg dem i olien, til de er gyldne. Tilsæt salvien, og steg videre i 30 sekunder. Afkøl og vakuumpak olien med hvidløg og salvie sammen med pastinakkerne. Tilbered i 1 time ved 85°C. Steg eller grill skærefladen på pastinakkerne, til den er gylden.
Om forfatteren
Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.