ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pastinak sous vide

FORLAGET TURBINE | 1. december 2020
Nænsom og hård tilberedning af pastinak. En tur i sous vide vandbadet i 1 time efterfulgt af hårdt varme på en pande eller grill.

Nænsom og hård tilberedning af pastinak.

En tur i sous vide vandbadet i 1 time efterfulgt af hårdt varme på en pande eller grill.

Vi har opskriften fra bogen: “GRØNT sous vide“, hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

“Min favoritrodfrugt i al sin enkelhed”.


Antal: 2 personer

Pastinak sous vide

Nænsom og hård tilberedning af pastinak. En tur i sous vide vandbadet i 1 time efterfulgt af hårdt varme på en pande eller grill.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Forlaget Turbine
Ret: Forret, Tilbehør
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 1 time 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 4 stk. Pastinak
  • 2 tsk. Salt
  • 3 fed Hvidløg
  • 0.5 deciliter Olie smagsneutral
  • 10 stk. Salvieblade

Sådan gør du

  • Skræl og halvér pastinakkerne på langs.
    Skær ridser ind i skærefladen på pastinakkerne, og salt dem.
    Skær hvidløgsfeddene i skiver, og steg dem i olien, til de er gyldne.
    Tilsæt salvien, og steg videre i 30 sekunder.
    Afkøl og vakuumpak olien med hvidløg og salvie sammen med pastinakkerne.
    Tilbered i 1 time ved 85°C.
    Steg eller grill skærefladen på pastinakkerne, til den er gylden.

Om forfatteren


Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.

GRØNT sous vide

Bogen kan købes her.