fbpx Nemme, lækre hjemmelavede pitabrød 🥙| opskrift på Gastro Fun

Nemme, lækre pitabrød

Pitabrød
Underrubrik
Nemme og lækre hjemmelavede pitabrød
Sidst ændret:
Onsdag den 6. marts, 2019 - 11:36
Sværhedsgrad
Udbytte
4 Stk
Forberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tilberedelsestid
8 minutter
Tid i alt
1 time, 23 minutter
Ingredienser
1 tsk Tørgær
2 1⁄5 dl Vand (lunken vand)
1 tsk Groft salt
1 tsk Sukker
2 spsk Olie
350 g Tipo 00
Vejledning

Opløs tørgæren i det lunke vand.

Tilsæt salt, sukker og olie. Rør melet i lidt ad gangen, så dejen ikke bliver over mættet.

Lad dejen hæve i skålen under en badehætte (eller et klæde) i 30 min.

Del dejen i 4 stykker og ælt hver dej kugle.

Rul hver dej kugle ud med en kagerulle til den ønskede størrelse. (kan også arbejds flad med hænderne).

Lad pitabrødene efterhæve i 30 min under et klæde.

Forvarm ovnen til 210 grader varmluft og bag pitabrødene i ca. 8 min til de gyldne.

Lad pitabrødene køle på en bagerist.

Værsgo og spis.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier