fbpx 🍲Mørbradgryde | opskrifter | GastroFun.dk

Mørbradgryde

Mørbradgryde
Beskrivelse

Dagene blir køligere og efteråret indbyder nu for alvor til gryde - og simreretter.... ☺️

I dag blev det til familieklassikeren mørbradgryde, piftet op med lidt ekstra grønt og masser af smag... 😊

En nem og smagfuld ret, som er en favorit hos både store og små... 🤗

Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
150 g Champignon (i skiver)
  Gulerødder (fintrevne. 3-4 stk.)
1 Peberfrugt (gul eller rød. I tern.)
400 g Svinemørbrad (cirka)
100 g Chorizo (1 pakke)
3 spsk Paprika
2 1⁄2 dl Fløde
2 fed Hvidløg (knust)
2 spsk Ketchup
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Peber
Vejledning

Svits løgne blanke i lidt smør i en gryde.

TilsĂŚt champignon og svits med nogle minutter.

TilsÌt gulerødder og peberfrugt og svits yderligere et par minutter.

SkÌr mørbraden i tern og skÌr chorizoen i tern.

Tilføj mørbrad, chorizo og paprika til gryden og steg til kødet er brunet.

TilsÌt hakkede tomater, cocktailpølser incl vandet i düsen (det gir smag), fløde, bouillonterning, hvidløg, soltørrede tomater, ketchup, chilisovs, salt og peber.

Lad retten simre 15-20 minutter, mens du koger ris.

Smag til og server med en enkel grøn salat 😊👏🏻

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.

SvĂŚrhedsgrad
Sociale medier
LĂŚs ogsĂĽ
Mørbradgryde med bacon
Opskrift
Anette
Traditionel Mørbradgryde
Opskrift
Per Asmussen
Sommer mørbradgryde
Opskrift
Anette