fbpx ✅ Lækre hjemmelavet minifrikadeller 🍴 | opskrift på Gastro Fun

Minifrikadeller

Minifrikadeller
Underrubrik
Perfekte til (jule)frokoster
Sidst ændret:
Lørdag den 14. marts, 2020 - 09:23
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
1 time, 35 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
1 time, 45 minutter
Ingredienser
1000 g Hakket svinekød (Kan også være hakket kalv/flæsk)
2 Løg (Gerne store)
2 spsk Hvedemel
2 Æg
1 spsk Groft salt
15 g Smør
  Peber (Efter smag)
Vejledning

Riv løgene på et rivejern og ælt dem sammen med alle ingredienserne. 

Sæt farsen i køleskabet i time og tag den ud og lad den stå på køkkenbordet i en halv time, så den har stuetemperatur når den skal steges.

Rul frikadellerne i hånden til de er lidt mindre end golf/bordtennisbolde. Steg dem ved middelhøj varme i rigeligt smør og vend dem så få gange som overhoved muligt.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Mormormad
Artikel
Redaktion
Kyllingefrikadeller
Opskrift
Per Asmussen