fbpx 🥘Marokkansk gryderet | opskrifter | GastroFun.dk

Marokkansk gryderet

Marokkansk gryderet
Sidst ændret:
Torsdag den 16. april, 2020 - 10:00
Beskrivelse

Det river og rusker udenfor 🌊 den her marokkanske gryderet er spicy på den helt rigtige måde og givet en god varme 🔥 

Jeg synes det er lækkert 😋 kan godt lide kombinationen af de varme krydderi og den søde honning 🍯
 

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 5 minutter
Tid i alt
1 time, 10 minutter
Ingredienser
400 g kyllingelår (skåret i mundrette stykker . eller 2 kyllingebryster)
1 Løg
2 fed Hvidløg
3 Gulerødder (i mindre stykker)
1 Squash (i mindre stykker)
2 tsk Ras el Hanout (marrokansk blandingskrydderi)
1 tsk Koriander (stødt)
1 tsk Spidskommen (stødt)
1⁄2 tsk Kanel
1⁄2 tsk Chilipulver
1 spsk Honning
  Rosiner (1 håndfuld)
Vejledning

Brun kyllingen af i olie og steg løg, hvidløg og krydderier.

Tilsæt grøntsager, kylling, honning og bouillon og lad det simre i 45 minutter.

Tilsæt rosiner og lad dem koge med i 15 minutter.

Smag til med salt og peber og server med hvide ris 👩🏽‍🍳

Velbekomme!

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Tagine med glasnudler
Opskrift
Gyldendal
Khobz (marokkansk brød)
Opskrift
Yasmincooksandbakes