Mangosalat med sødkartoffelchips

Mangosalat med sødkartoffelchips
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:15
Beskrivelse

MANGOSALAT MED SØDKARTOFFELCHIPS

Retten er vegansk/plantebaseret og som tilbehør er der til cirka 2-3 personer.

Vi har opskriften fra bogen: "Den plantebaserede kost", skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Sojasauce (bouillon til pensling)
  Krydderurter (eller hvidløgsgranulat til drys)
1 pk Salatmix
1 Mango (i tern - sørg for, at al saften kommer med i salaten)
1 Avocado (i tern)
150 g Edamamebønner (afpillede fra frost)
100 g Majs (1 dl)
1 Rødløg (i tern)
1 Rød peberfrugt (i meget tynde strimler)
  Balsamico (evt. lidt mango-balsamico)
Vejledning

Sødkartoflerne skæres i meget tynde skiver.

De lægges på en bageplade med bagepapir, pensles med sojasauce/bouillon og drysses evt. med lidt krydderurter/hvidløgsgranulat.

Bag dem, til de er lidt mørke i kanterne, cirka 20 minutter.

Skyl salaten.

Hæld den i en stor skål og bland med sødkartoffelchips og resten af ingredienserne.

Server med lidt ekstra mango-balsamico.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier