Mangosalat med s√łdkartoffelchips

Mangosalat med s√łdkartoffelchips
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:15
Beskrivelse

MANGOSALAT MED S√ėDKARTOFFELCHIPS

Retten er vegansk/plantebaseret og som tilbeh√łr er der til cirka¬†2-3 personer.

Vi har opskriften fra bogen: "Den plantebaserede kost", skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Sojasauce (bouillon til pensling)
  Krydderurter (eller hvidl√łgsgranulat til drys)
1 pk Salatmix
1 Mango (i tern - s√łrg for, at al saften kommer med i salaten)
1 Avocado (i tern)
150 g Edamameb√łnner (afpillede fra frost)
100 g Majs (1 dl)
1 R√łdl√łg (i tern)
1 R√łd peberfrugt (i meget tynde strimler)
  Balsamico (evt. lidt mango-balsamico)
Vejledning

S√łdkartoflerne sk√¶res i meget tynde skiver.

De l√¶gges p√• en bageplade med bagepapir, pensles med sojasauce/bouillon og drysses evt. med lidt krydderurter/hvidl√łgsgranulat.

Bag dem, til de er lidt m√łrke i kanterne, cirka 20 minutter.

Skyl salaten.

H√¶ld den i en stor sk√•l og bland med s√łdkartoffelchips og resten af ingredienserne.

Server med lidt ekstra mango-balsamico.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier