Mangosalat med sødkartoffelchips

MANGOSALAT MED SØDKARTOFFELCHIPS
Retten er vegansk/plantebaseret og som tilbehør er der til cirka 2-3 personer.
Vi har opskriften fra bogen: "Den plantebaserede kost", skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.
Sødkartoflerne skæres i meget tynde skiver.
De lægges på en bageplade med bagepapir, pensles med sojasauce/bouillon og drysses evt. med lidt krydderurter/hvidløgsgranulat.
Bag dem, til de er lidt mørke i kanterne, cirka 20 minutter.
Skyl salaten.
Hæld den i en stor skål og bland med sødkartoffelchips og resten af ingredienserne.
Server med lidt ekstra mango-balsamico.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.