Luftige chokoladeboller
Lækre luftige chokoladeboller.
Hvis du er til lidt hygge om morgenen i weekenden eller en stor af brunch, så passer disse boller fyldt med chokolade perfekt til anledningen.
De kan dog sagtens også bruges som et hyggeligt indslag til eftermiddagskaffen smurt med et tykt lag smør.
1️⃣ Bland vand, mælk og gær i en skål og opløs gæren.
2️⃣Tilsæt nu 1 æg.
3️⃣Kom de resterende ingredienser i, undtagen det bløde smør og chokoladen.
4️⃣Når dejen er fast tager du det bløde smør og ælter det godt ind i dejen.
5️⃣Hak nu chokoladen efter eget valg og ælt det ind.
6️⃣Lad dejen hæve i cirka 50 minutter.
7️⃣Når dejen er hævet skal der formes boller (der er til cirka 12 boller)
8️⃣Fordel nu bollerne i en bradepande og lad dem ligge tæt, så de lige rør hinanden.
9️⃣Lad dem nu efterhæve i 40 minutter.
1️⃣0️⃣Pensl dem med det sidste æg og giv dem 15 minutter ved 200 grader eller indtil de er gyldne over hele overfladen.
Nu kan de nydes lune, velbekomme🌸
Følg vores Instagram profil her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.