Løgringe

Løgringe er lækre og passer godt som en snack sammen med en god dip. Vores opskrift er simpel og nem.
Skær løgene i ringe og kom i en skål med isvand.
Lad det stå i køleskabet i en lille halv time.
Lav 3 tallerkender, én med melet, én med pisket æggeblomme og én med panko, salt og peber.
Afdryp dem, tør dem ad og vend dem i hvedemelet, derefter æggeblommerne og derefter pankoen.
Steg dem sprøde i en frituregryde/pande i 2-3 minutter.
Tag dem op og afdryp dem på køkkenrulle/fedtsugende papir, før de serveres.
Pankoen kan erstattes af rasp.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.