fbpx ✅Leverpostej af råvildt | opskrifter | GastroFun.dk

Leverpostej af råvildt

Leverpostej af råvildt
Sidst ændret:
Torsdag den 7. november, 2019 - 13:24
Beskrivelse

Lækker og nem leverpostej lavet af rådyrslever.

Leverpostej passer altid godt på et frokostbord, så hvorfor ikke lave det selv?

Opskriften er fra vores bog: "Det’ helt vildt – rådyr", hvor forfatterne Christian Ramsgaard & Erik Schwærter siger følgende om opskriften:

"En populær leverpostej både hos børn og voksne"

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
45 minutter
Tid i alt
1 time, 45 minutter
Ingredienser
300 g Svinefedt
100 g Bacon (i tern)
100 g Ansjosfileter (og væsken fra dem)
  Skalotteløg (3-5 stk.)
  Frisk timian (Blade fra 10 kviste)
3 Æg
100 g Mel
Vejledning

Kog svinefedtet i vand med timian i ca. 45 min.

Si væsken fra og gem det.

Kør fedt, løg, ansjoser og den rå lever igennem kødhakkeren.

Bland det med æg, mel, mælkepulver og kartoffelmel.

Bacontern vendes i og smages til med salt og peber samt evt. lidt knust enebær.

Væsken tilsættes, så det har konsistens af tynd havregrød.

Fyldes i forme og bages i vandbad på 200 grader til de er mørke på overfladen.

Dejlig spise, som kan holde sig i fryseren.

Kan nydes med syltede rødbeder og sprød baconhjemmebagt rugbrød.

Source

Læs mere i vores bog: "Det’ helt vildt – rådyr":

Det’ helt vildt – rådyr

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Dyrekølle udskæringsguide
Artikel
A5 Forlag
Leverporstej
Opskrift
Muusmann Forlag
Rugbrød med surdej
Opskrift
Benjamin
Syltede rødbeder
Opskrift
Anette
Bacon
Artikel
Redaktion