Leverpostej af råvildt

Leverpostej af råvildt
Sidst ændret:
Torsdag den 7. november, 2019 - 13:24
Beskrivelse

Lækker og nem leverpostej lavet af rådyrslever.

Leverpostej passer altid godt på et frokostbord, så hvorfor ikke lave det selv?

Opskriften er fra vores bog: "Det’ helt vildt – rådyr", hvor forfatterne Christian Ramsgaard & Erik Schwærter siger følgende om opskriften:

"En populær leverpostej både hos børn og voksne"

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
45 minutter
Tid i alt
1 time, 45 minutter
Ingredienser
300 g Svinefedt
100 g Bacon (i tern)
100 g Ansjosfileter (og væsken fra dem)
  Skalotteløg (3-5 stk.)
  Frisk timian (Blade fra 10 kviste)
3 Æg
100 g Mel
Vejledning

Kog svinefedtet i vand med timian i ca. 45 min.

Si væsken fra og gem det.

Kør fedt, løg, ansjoser og den rå lever igennem kødhakkeren.

Bland det med æg, mel, mælkepulver og kartoffelmel.

Bacontern vendes i og smages til med salt og peber samt evt. lidt knust enebær.

Væsken tilsættes, så det har konsistens af tynd havregrød.

Fyldes i forme og bages i vandbad på 200 grader til de er mørke på overfladen.

Dejlig spise, som kan holde sig i fryseren.

Kan nydes med syltede rødbeder og sprød baconhjemmebagt rugbrød.

Kilde

Læs mere i vores bog: "Det’ helt vildt – rådyr":

Det’ helt vildt – rådyr

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier