Lette Yorkshire Puddings

Mit første forsøg med Yorkshire Puddings - de dejlige engelske vandbakkelsesbrød.
For ikke "bare" altid servere samme slags brød til min families måltider, elsker jeg at prøve nye slags brød. Det her er bestemt ikke sidste gang at jeg laver dem.
Vi fik dem som tilbehør til denne dejlige ostesuppe.
g og mælk piskes godt sammen i en skål.
Melet sies i æg/mælk blandingen og der piskes grundigt indtil der ikke er klumper i dejen.
Dejen hældes på kande.
Der fyldes 0,5-1 cm olie i hver alu-muffin form (12 stk).
Kommes 15 minutter i en forvarmet almindelig ovn 190 grader.
Hæld dejen op i muffinformene, indtil olien når toppen (men ikke render over).
Bag dine puddings i cirka 20-25 minutter.
Tag dem ud og lad dem køle af.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.