Mit første forsøg med Yorkshire Puddings – de dejlige engelske vandbakkelsesbrød.
For ikke “bare” altid servere samme slags brød til min families måltider, elsker jeg at prøve nye slags brød. Det her er bestemt ikke sidste gang at jeg laver dem.
Vi fik dem som tilbehør til denne dejlige ostesuppe.
Antal: personer
Lette Yorkshire Puddings
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Grej
- Åiskeris
- Muffinform (Helst aluminium)
Ingredienser
- 4 stk. Æg
- 200 milliliter Mælk
- 200 gram Mel
- Salt
- Solsikkeolie til stegning
Sådan gør du
- g og mælk piskes godt sammen i en skål. Melet sies i æg/mælk blandingen og der piskes grundigt indtil der ikke er klumper i dejen. Dejen hældes på kande. Der fyldes 0,5-1 cm olie i hver alu-muffin form (12 stk). Kommes 15 minutter i en forvarmet almindelig ovn 190 grader. Hæld dejen op i muffinformene, indtil olien når toppen (men ikke render over). Bag dine puddings i cirka 20-25 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!