Langtidshævede boller

Langtidshævede bløde luftige boller. Denne opskrift på boller er super simpel, tricket er at lade dejen langtidshæve, og derved få nogle luftige boller, der smager helt fantastisk.
Rør gæren ud i vandet og rør sukker og salt ud i vandet.
Rør cirka halv delen af melet i vandet inden olien røres i dejen.
Tilsæt resten af melet og ælt dejen godt sammen på en røremaskine i cirka 15minutter.
Lad dejen hæve natten over ved stuetemperatur i en skål dækket af husholdningsfilm.
Næste dag
Vend dejen ud på et meldrysset bord og fold dejen ind over sig selv.
Del dejen i den ønskede størrelse og rul til boller eller sæt boller direkte af på en bageplade.
Lad bollerne hæve imens ovnen varmes op til 250 grader varmluft.
Bag ved 220 grader i 8-10 minutter midt i ovnen.
Lad bollerne køle af på en bagerist.