Lammechups Sous Vide

Lammechups Sous Vide
Sidst ændret:
Tirsdag den 19. februar, 2019 - 13:18
Beskrivelse

Lammechups er koteletter udskæret af lammeryggens lammecarret. De er ret små, så man skal være forsigtig når man tilbereder dem, så vi brugte sous vide teknikken til det.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tid i alt
1 time, 20 minutter
Ingredienser
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Krydr kødet og vakuumpak det.

Tilbered det sous vide i 1 time og 10 minutter.

Tag det ud af vakuumposen og tør det godt af, enten med et viskestykke eller køkkenrulle.

Lambchups

Varm en pande eller en grill op til høj varme og giv kødet 5-7 sekunder på hver side og server straks. 

Noter

Vores kød kom fra et dansk lam, der var krogmodnet/dryaged. Vi anbefaler at tilføje hvidløgspulver og rosmarin/timian i vakuumposen hvis det ikke er dansk lam, samt at tilberede det 15 minutter længere hvis det ikke er krogmodnet.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?



Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:


Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier