Lammechups Sous Vide

Lammechups er koteletter udskæret af lammeryggens lammecarret. De er ret små, så man skal være forsigtig når man tilbereder dem, så vi brugte sous vide teknikken til det.
Krydr kødet og vakuumpak det.
Tilbered det sous vide i 1 time og 10 minutter.
Tag det ud af vakuumposen og tør det godt af, enten med et viskestykke eller køkkenrulle.
Varm en pande eller en grill op til høj varme og giv kødet 5-7 sekunder på hver side og server straks.
Vores kød kom fra et dansk lam, der var krogmodnet/dryaged. Vi anbefaler at tilføje hvidløgspulver og rosmarin/timian i vakuumposen hvis det ikke er dansk lam, samt at tilberede det 15 minutter længere hvis det ikke er krogmodnet.
Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?
Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:
• Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
• Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Hvad kan du med sous vide?
• Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
• Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.