Lækre tunfrikadeller

Lækre tunfrikadeller
Sidst ændret:
Mandag den 11. januar, 2021 - 09:29
Beskrivelse

Herhjemme er vi ikke så gode til at spise så meget fisk som vi burde.

Derfor er en af vores nytårsforsæt at spise mere fisk i hverdagene.

Dette er vi allerede begyndt med! Derfor stod aftensmaden idag på lækre tunfrikadeller på rugbrød og en skive citron.

Min kæreste er ikke meget for tun på dåse, men hun kunne alligevel godt lide disse.

En anden kæmpe bonus ved disse frikadeller er, at de er super nemme at gå til og passer perfekt ind i en travl hverdag efter ferien.

Jeg håber I har lyst til at prøve dem, her kommer opskriften.

Lækre tunfrikadeller

Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
2 ds Tun (tun i vand, afdryppet)
2 Æg
1 Løg (finthakket/revet)
2 fed Hvidløg
50 g Rasp
  Krydderurter (1 håndfuld, eventuelt 2 tsk tørret dild)
  Citronsaft (lidt)
  Olie (lidt, til stegningen)
Vejledning

1. Rør alle ingredienserne godt sammen sådan at tunen bliver fordelt godt og du får en farslignende konsistens.

2. Form frikadeller med en ske og steg dem på panden som almindelige frikadeller i lidt olie så de får lidt stegeflade.

3. Server gerne med en skive frisk citron.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier