Lækre svampede kanelsnegle

Lækre svampede kanelsnegle
Sidst ændret:
Fredag den 26. marts, 2021 - 09:49
Beskrivelse

Lækre svampede kanelsnegle.

Denne klassiker består af en gærdej fyldt med en dejlig tyk remonce bestående af masser af stødt kanel og brun farin.


Redaktion: Se vores opskrift på kanelsnegle her.

Sværhedsgrad
Udbytte
15 stk.
Forberedelsestid
1 time, 40 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
2 timer, 5 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Dej)
50 g Gær
2 dl Mælk (Lunken)
2 Æg
100 g Smør (Stuetemperatur)
1⁄2 tsk Salt
2 spsk Sukker
1⁄2 tsk Kardemomme
500 g Mel (Cirka)
  Opskriftsgruppe (Remonce)
150 g Smør
2 spsk Kanel (Stødt)
90 g Sukker
1 Æg (Sammenpisket. Til penslingen)
  Opskriftsgruppe (Glasur)
Vejledning

Dej

Rør gæren i halvdelen af jeres opvarmet mælk.

Når gæren er oplæst tilsætter du resten af mælken.

Tilsæt sukker, salt, smør, æg og kardemomme.

Tilsæt stille og roligt melet lidt ad gangen.

Lad dejen hæve i en skål i cirka 1 time.
 

Remoncen

Bland alle ingredienserne godt sammen.
 

Fremgangsmåde

Rul nu jeres dej ud i en firkant.

Fordel jeres remonce på hele dejen.

Fold nu dejen til en pølse og skær jeres kanelsnegle ud.

Vi valgte at putte disse tæt sammen på en bageplade men man kan også bruge en springform.

Lad dem efterhæve i cirka 30 minutter. 

Tænd ovnen på 180 grader og put kanelsneglene ind når oven er varmet op.

Pensel jeres snegle med æg og drys med lidt brunfarin. 

Bag sneglene i 25 minutter.

Når sneglene er færdig og afkølet så skal de selvfølgelig have glasur på. 

Velbekomme!

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier