Lækre bløde bamseboller/fødselsdagboller
Jeg har bare en svaghed for hjemmebag, jeg elsker simpelthen bare duften af nybagte boller der osser i hjemmet bagefter.
Det dufter simpelthen bare af hygge🌱
Og så smager det jo så dejligt.
Kom gær, honning og mælk i skålen på røremaskine, og opløs gæren heri.
Tilføj smør, æg og vanilje og rør rundt 1 minut.
Tilføj nu alt melet og lad røremaskinen ælte til dejen slipper kanten.
Når dejen har sluppet kanten skal den ælte yderligere 5 minutter på middel fart.
Lad dejen hæve 1,5 time under et rent klæde på køkkenbordet.
Form bollerne og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir, lad bollerne efterhæve under et klæde 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Pensl bollerne med et sammenpisket æg.
Sæt bollerne ind i den forvarmet ovn i 20 minutter.
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.