fbpx ✅Kransekagestykker👩‍🍳 | opskrifter | GastroFun.dk

Kransekagestykker

Kransekagestykker
Sidst ændret:
Fredag den 3. januar, 2020 - 12:50
Beskrivelse

Ja ja okay, lidt rustikke i udtrykket, men smagen!

Den er lige i øjet 😄

Mit allerførste forsøg med kransekage ever... og det er faktisk ikke så svært som frygtet.

Jeg har puttet nougat indeni, chokolade nedenunder og hakkede nødder øverst, sådan synes jeg nemlig de er allerbedst... 😊

Kransekagestykker

Sværhedsgrad
Udbytte
8 stk.
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Kransekage)
225 g Marcipan
1 æggehvider (2/3 del af et bægre æggehvider )
40 g Nougat
  Opskriftsgruppe (Bund)
  Opskriftsgruppe (Top)
1⁄2 dl Flormelis
1⁄2 æggehvider (1/3 af et bægre æggehvide )
  Hasselnødder (hakkede - 1 lille håndfuld )
Vejledning

Tænd ovnen på 220 grader.

Riv marcipanen groft og pisk æggehviderne let.

Put marcipan, æggehvider og flormelis i en skål, rør kort sammen med håndmixer.

Ælt færdig på flormelis drysset bord til fast, men blød og lidt klistret dej.

Tryk dejen flad, skær den i 4 eller 8 stykker, alt efter hvor store du vil have dine kransekagestykker.

Læg en stang nougat på hvert stykke og fold marcipanen op omkring.

Form dine stykker efter ønske og bag dem cirka 10 minutter - til de er fint lysebrune.

Lad dem afkøle, smelt chokoladen, dyp stykkerne i chokoladen, afkøl igen til chokoladen er stivnet.

Pisk æggehvide og flormelis sammen til glasur og pynt dine kager med glasuren.

Drys med hakkede hasselnødder.

Kransekagestykker

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Hjemmelavet marcipan
Opskrift
Anette
Kransekage stjerne
Opskrift
Anette
Kransekagesnitter
Opskrift
fadlsforlag
Marcipansmåkager med hindbærfyld
Opskrift
Henriette Kristiansen
Hjemmelavet marcipanbrød
Opskrift
Henriette Kristiansen