Kokostoppe

Kokostoppe
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:53
Beskrivelse

En virkelig nem og lækker opskrift på den kendte klassiske, kokostoppe.

I opskriften bruges kondenseret mælk, som er indkogt mælk med et højt indhold af sukker. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte ekstra sukker i opskriften, da mælken søder rigeligt.

Nyd kokostoppene som en kage til kaffen, eller server dem som en lille, nem dessert. 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
Vejledning

Bland kondenseret mælk og kokosmel i en skål.

Rør blandingen sammen, til den er sammenhængende.

Form små toppe af kokosmassen med to teskeer og form dem med fingrene dyppet i koldt vand. 

Sæt de færdigformede kokostoppe på en bageplade med bagepapir.

Bag dem 10 minutter ved 175 grader.

Smelt chokoladen i en skål over vandbad.

Når kokostoppene er kolde, dyppes de i den smeltede chokolade.

Lad chokoladen størkne, før kagerne serveres.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier