fbpx Kokosmousse | opskrifter | GastroFun.dk

Kokosmousse

© Modern Recipes Kokosmousse
Underrubrik
Lavet med Carrageenan
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:54
Beskrivelse

En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Vejledning

Kokosmousse

  1. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
  2. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
  3. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
  4. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
  5. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
  6. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
  7. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
  8. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
  9. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
  10. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.

Servér den f.eks. med kirsebærpuré, revet mørk chokolade og frysetørrede kirsebær.

Source
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier