fbpx Klassisk Wienerschnitzel - Sådan gør du ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Klassisk Wienerschnitzel....Sådan gør du

Klassisk Wienerschnitzel....Sådan gør du
Sidst ændret:
Onsdag den 1. april, 2020 - 12:34
Beskrivelse

Den klassiske wienerschnitzel. Min opskrift er dobbeltpaneret og lavet af skinkeschnitzler.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
3 Æg
2 dl Hvedemel
4 dl Rasp
  Krydderier (Salt og peber)
  Smør
  Olie (Smagsneutral)
  Kapers
  Citron
Vejledning

Start med at vende dine skinkeschnitzler i mel.

Pisk æggene i en lille skål og krydr med salt og peber.

Vend schnitzlerne i æggemassen og derefter i raspen.

Gentag processen og vend schnitzlen i æggemassen og derefter raspen. Det giver en dobbeltpanering.

Varm en stor, tykbundet pande op med olie og når den er varm, tilsæt smør.

Når smørret er bruset af, tilsæt kødet og steg dem i cirka 4 minutter på hver side.

De er nu klar til servering.

Pynt med peberrod, citronskive og kapers.

Server med brasede kartofler.

Se hele processen i den her video:

Kilde

Følg min kanal på Youtube her.

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier