Karbonader

Karbonader
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:54
Beskrivelse

Der findes et hav af varianter på karbonader. Hvor jeg kommer fra er en karbonade hakket svinekød (kan også være en blanding af hakket svinekød/kalv) der er paneret i rasp.

Så denne opskrift laves på samme måde som du vil lave en hakkebøf af oksekød, den skal dog paneres.

Sværhedsgrad
Udbytte
3 Portioner
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1 dl Rasp
1 dl Hvedemel
1 Æg
  Krydderier (Salt og peber)
15 g Smør
Vejledning

Tag kødet ud af køleskabet cirka 30 minutter før det skal tilberedes og del det i 4 lige store dele. Form dem som relativ flade hakkebøffer og krydr dem med salt og peber.

Lad kødet stå tildækket indtil de skal steges.

Tænd en pande på middelhøj varme og smelt smørret derpå. Når smørret bruser er karbonader klar til at komme på.

Fordel melet, et pisket æg og raspen på 3 tallerkener og vend dine karbonader i dem startende med melet, ægget og derefter raspen.

Steg dem i 5 minutter på hver side og server straks.

Brug evt. stegefedtet til at hælde oven på dine karbonader eller til sovsen.

Karbonader

Noter

Brug f.eks. hjemmelavet rasp.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier