Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle i bradepande
Sidst ændret:
Fredag den 26. marts, 2021 - 09:48
Beskrivelse

SE NU HER!! 🤩🤩

Snaskede KANELSNEGLE i bradepande for ekstra mush og ekstra smovs!! 😍😍

Ser det ikke lækkert ud?!?

Hvem skal lave sådan en lækker basse til dig?! 🥳🥳

Jeg har lavet den i flere versioner og jeg kan faktisk ikke blive enig med mig selv om, hvilken jeg selv synes er pænest 😅😅

Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle i bradepande


Redaktion: Se vores opskrift på kanelsnegle her.

Sværhedsgrad
Udbytte
12 snegle
Forberedelsestid
1 time, 30 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
2 timer, 10 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Dej)
35 g Gær
3 dl Mælk
3 spsk Sukker
1 Æg
700 g Hvedemel (kan være op til 800 gram)
1 tsk Salt
2 spsk Olie
75 g Smør (blødt)
1 Æg (til pensling)
  Opskriftsgruppe (Remonce)
150 g Smør (blødt)
150 g Sukker
1 1⁄2 spsk Kanel
50 g Marcipan (revet)
  Opskriftsgruppe (Glasur)
50 g Flødeost (naturel)
1 spsk Mælk (kan være op til 2 spsk.)
Vejledning

Dej

Lun mælk og opløs gær i mælken.

Kom sukker, olie og æg i.

Rør rundt.

Tilsæt det meste af melet og salt og kør på maskine.

Tilsæt mere mel hvis nødvendigt.

Kom smør i og kør dejen smidig og lækker 5-7 minutter.

Lad hæve til dobbelt størrelse - cirka 45 minutter.

Hak chokoladen groft og bland alle ingredienser til remoncen sammen.

Rul derefter dejen ud til et stort rektangel på cirka 35 x 35 cm.

Smør remoncen ud på hele dejen og rul dejen stramt til en pølse.

Skær stykker á cirka 3 cm tykkelse og placér dem i en bradepande med bagepapir.

Lad sneglene efterhæve cirka 30 minutter.

Pensl med æg og bag i cirka 15-20 minutter ved 200 grader almindelig ovn.

Sneglene må godt vokse sammen!

Bland alle ingredienser til glasuren sammen - sørg for, at det er en tyk og lækker glasur.

Fordel glasuren på sneglene inden servering!

Rigtig god fornøjelse med det!! 🤩🤩

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier