Kandiseret lime skiver

Kandiseret lime skiver
Sidst ændret:
Onsdag den 6. marts, 2019 - 11:50
Beskrivelse

Disse lækre og flotte kandiserede limeskiver kan bruges som flot pynt til dine kager og imponere dine gæster både visuelt og smagsmæssigt.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1 Lime (Citron kan også bruges)
1 dl Sukker
1 dl Vand
Vejledning

Kandiseret lime skiver

Bring vand og sukker i kog.

Skær limefrugten i tynde skiver.

Læg limeskiverne ned i den kogende sukkerlage og lad det koge med i 3-4 min.

Sluk for varmen og lad limeskiverne stå og trække i 10 min.

Tag limeskiverne op og lad dem køle/tørre på et stykke bagepapir.

De er nu klar til brug.

Noter

Server dem som pynt på f.eks. en citronkage/citronfromage.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier

Kommentarer

Hejsa. Har lige lavet limeskiver som ligger og tørre på bagepapir på køkken bordet. 

Men skal først bruge dem på lørdag. Hvordan skal de opbevares? I bøtte med låg på køl eller bare på bordet? 

tor, 21/06/2018 - 18:04 Permalink