fbpx Kålwrap med ølmarineret svinekød | opskrifter | GastroFun.dk

Kålwrap med ølmarineret svinekød

Kålwrap med ølmarineret svinekød
Beskrivelse

Dejlig ret med masser af gode smage fra det asiatiske køkken. Masser af kål, sur-sødt gris sammen med masser af gode grøntsager.

Vi har fået opskriften fra bogen: "Øl og mad", hvor forfatterne siger følgende omkring opskriften:

"DENNE RET ER GENIAL SOM FORRET ELLER FROKOST eller som del af en buffet.

Til dinner parties for eksempel skal der være kold øl, masser af små retter og gode venner at dele det med."

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
6 timer
Tilberedelsestid
1 time, 20 minutter
Tid i alt
7 timer, 20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (MARINADE)
3 dl Øl (Hvedeøl)
1 dl Soya
50 g Ingefær (Hakket)
4 spsk Brun farin
1 citrongræs (Hakket)
1 Chili (Grøn chili. Hakket)
2 spsk Korianderfrø (Let knust)
1 Ribbensteg (Uden svær)
  Sesamfrø (Lidt)
  Opskriftsgruppe (KÅLWRAP)
  Savojkål (2-3 blade)
  Kål (2-3 hvidkåls- eller spidskålsblade)
Vejledning

Rør alle ingredienser til marinaden sammen.

Læg ribbensteg i en beholder med marinaden hældt over, så det dækker.

Stil det på køl natten over.

Tag næste dag ribbenstegen op af marinaden, og steg den i ovnen ved 200°C i 1 time.

Hæld marinaden i en gryde, og kog den ind til det halve.

Køl den efterfølgende ned, og server med sesamfrø i.

Pil kålblade af stokken, og bevar dem hele.

Blanchér dem i 1 minut, og køl dem derefter ned med koldt vand.

Snit agurk, gulerod og forårsløg i tynde strimler.

Skær derefter bladene i halve, skær ribbensteg i skiver, og lav rullerne:

Pensl først kålbladene med marinade, læg derefter et stykke kød, snittede grøntsager, og rul sammen.

Gentag proceduren. Man kan også servere det hele ved bordet i skåle, hvor gæsterne selv er med til at lave dem.

Source

Vi har fået opskriften fra bogen: "Øl og mad"

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion
5 gode grunde til at spise kål
Artikel
Muusmann Forlag
Kåldolmere – med lam
Opskrift
Muusmann Forlag