fbpx Kalveskank i stegeso 🍖✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Kalveskank i stegeso

Kalveskank i stegeso
Sidst ændret:
Torsdag den 14. februar, 2019 - 10:18
Beskrivelse

Kalveskank i stegeso, denne opskrift er perfekt til kødelskere. Den langsomme tilberedning sørger for at kødet bliver mørt, og saftigt. Prøv denne næste gang der kommer besøg til aftensmaden. 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 timer
Tid i alt
5 timer, 10 minutter
Ingredienser
5 Timian (kviste)
1⁄2 Citron (usprøjtet)
500 ml Øl (gerne lys ale)
2 tsk Salt (efter smag)
1⁄2 tsk Peber (efter smag)
Vejledning

Start med at skære dine gulerødder, porrer, rødløg og citron. 

Put det i et lille dybt fad, og tilsæt her persillen. 

Placer din kalveskank ovenpå dine grøntsager i skålen.

Tilsæt din øl til dit fad. 

Sæt låget på fadet og ind i ovnen på 150 grader i 5 timer.

Efter 5 timer, tager du kalveskanken ud.

Hæld væsken fra og over i en gryde.

Jævn væsken og giv gerne lidt kulør, så er der sauce

Når saucen er færdig, servere du din kalveskank med dit tilbehør til.

Grøntsager til kalveskank

Kalveskank i stegeso

Kalveskank i stegeso

Sovs

Noter

Se hele min opskrift her.

Source

Følg min kanal på Youtube her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier