fbpx Kalveskank i stegeso 🍖✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Kalveskank i stegeso

Kalveskank i stegeso
Beskrivelse

Kalveskank i stegeso, denne opskrift er perfekt til kødelskere. Den langsomme tilberedning sørger for at kødet bliver mørt, og saftigt. Prøv denne næste gang der kommer besøg til aftensmaden. 

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 timer
Tid i alt
5 timer, 10 minutter
Ingredienser
5 Timian (kviste)
1⁄2 Citron (usprøjtet)
500 ml Øl (gerne lys ale)
2 tsk Salt (efter smag)
1⁄2 tsk Peber (efter smag)
Vejledning

Start med at skære dine gulerødder, porrer, rødløg og citron. 

Put det i et lille dybt fad, og tilsæt her persillen. 

Placer din kalveskank ovenpå dine grøntsager i skålen.

Tilsæt din øl til dit fad. 

Sæt låget på fadet og ind i ovnen på 150 grader i 5 timer.

Efter 5 timer, tager du kalveskanken ud.

Hæld væsken fra og over i en gryde.

Jævn væsken og giv gerne lidt kulør, så er der sauce

Når saucen er færdig, servere du din kalveskank med dit tilbehør til.

Grøntsager til kalveskank

Kalveskank i stegeso

Kalveskank i stegeso

Sovs

Noter

Se hele min opskrift her.

Source

Følg min kanal på Youtube her.

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier