fbpx Kalvekæber Sous Vide | opskrifter | GastroFun.dk

Kalvekæber Sous Vide

Kalvekæber Sous Vide
Sidst ændret:
Fredag den 10. januar, 2020 - 09:43
Beskrivelse

Jeg elsker kæber helt generelt og har altid sværget, til at de skulle braiseres. I lang tid har jeg kun arbejdet med svinekæber og primært tilberedt dem i stegeso. Efter at have eksperimenteret med at tilberede svinekæber sous vide, er det faktisk blevet min primære måde at lave kæber på.

Da jeg så fik et større parti kalvekæber i hånden, var jeg selvfølgelig nødt til at afprøve begge metoder på dem. Den første del af kæberne blev derfor braiseret, og resultatet var yderst vellykket. 

De sidste kæber røg en tur i sous vide vandbadet!

 

Kalvekæber Sous Vide opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
3 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
48 timer
Tid i alt
48 timer, 10 minutter
Ingredienser
  Smør (til stegningen)
Vejledning
  1. Afpuds først kødet for fedt og sener.

  2. Krydr med salt og peber.

  3. Steg kæberne ved høj varme på en pande i smør/olie. De skal bare lige have stegeskorpe.

  4. Vakuumpak kødet og tilbered det i 48 timer ved 58 grader.

  5. Tag kødet ud af posen og dup det tørt.

  6. Du kan enten bruge skyen/saften fra posen til en sovs eller stege kødet op i portvinssirup.

Læs også
Braiserede kalvekæber
Opskrift
Per Asmussen
Oksekæber
Opskrift
fadlsforlag
Glaserede Sous Vide Svinekæber
Opskrift
Per Asmussen
Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?

 



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Sociale medier